Poezie și Pamflet

Pentru toți am un duet: Poezie și Pamflet!
 
AcasaCalendarFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 R E G U L A M E N T

In jos 
AutorMesaj
Admin
Admin


Mesaje : 128
Data de înscriere : 26/11/2016
Varsta : 44
Localizare : Vatra Dornei

MesajSubiect: R E G U L A M E N T   Dum Noi 27, 2016 10:56 am

Informaţii generale Poezie și Pamflet

Acest regulament a fost inspirat, având parțial sau integral pasaje din regulamente cu același profil  

    Cine este PGGianni?
    De ce poezie și pamflet?
    Ce este poeziesipamflet.forumgratuit.ro?
    Regulament de funcţionare.

 Cine este PGGianni?

    Curioșilor... Să spunem că este un visător, un idealist, un credul, un orgolios, un om cu bune și cu rele, care tinde numai spre bune și care, nu întotdeauna reușește... Dar, pentru a-l cunoaște, vă invit să-i citiți versurile, să-i înțelegeți trăirile (dacă este posibil), și să-l descoperiți singuri...

 De ce Poezie și Pamflet?

    Deoarece asta scriu. Dar, poți și tu să creezi şi să scrii - noi toți vom comenta. Eu scriu - voi puteţi comenta. Puteți participa cu propriile creații, sau cu ale unor autori consacrați.

Ce este poeziesipamflet.forumgratuit.ro ?

     poeziesipamflet.forumgratuit.ro este un forum interactiv, cu profil literar, cu subiecte de natură literară și socială. Inițial, am vrut să-mi public eu versurile, dar am revenit, așa încât fiecare să poată să o facă, cu creațiile lui. Cea mai importantă facilitate a acestui forum constă în inter-relaţionarea dintre oameni, cu aceeași pasiune pentru poezie și versuri în general.         În afară de majoritatea textelor existente în forum, care se încadrează în categoria principală POEZIE ȘI PAMFLET, va exista și proză, eseuri, recenzii şi articole de interes general pe mai multe teme cultural-sociale. Pe marginea celor mai multe dintre aceste texte se poate purta discuții. Pe forum se pot publica și texte ale autorilor consacrați, condiția fiind de a cita sursa și autorul.
       Vizitatorii pot accesa majoritatea textelor existente în forum, fără a putea face modificări, dar pe marginea cărora se poate comenta.
       Orice vizitator poate deveni membru al forumului în cazul în care doreşte să scrie texte şi/sau să comenteze textele celorlalţi membri.

Regulament de funcţionare.

    1. Înscrierea în site şi promovarea
    2. Introducerea de texte
    3. Introducerea de comentarii
    4. Politică de publicare şi Drepturi de Autor

    Cap 1. înscrierea în site şi promovarea
            1.1 Pentru înscriere folosiți adresa forumului.
            1.2 Sunt obligatorii următoarele informaţii: adresa email valabilă, Nume şi Prenume (pentru numele necorespunzătoare, autorul poate fi șters).
            1.3 Nu este permisă utilizarea mai multor conturi. În momentul depistării, conturile pot fi şterse fără avertisment.
            1.4 în momentul înregistrării vei primi acces pentru a participa la introducerea de texte şi de comentarii la texte.

    Cap 2. Introducerea de texte

            În momentul introducerii unui text nou, acesta este publicat. Dacă acel text nu corespunde criteriilor de publicare, autorul este anunțat pentru a modifica sau șterge acel text, sau comentariu. Toate textele publicate, direct sau după eventualele corecturi, sunt exclusiv în sarcina autorului, răspunzând de eventualele probleme ulterioare legate de plagiat sau drepturile de autor.

    Cap 3. Introducerea de comentarii

            3.1 înainte de a introduce un comentariu asigură-te că ai ceva de spus
            3.2 Comentariile care conţin limbaj vulgar, care au caracter extremist, xenofob şi care aduc atingere drepturilor omului, vor cădea în sarcina autorului, acesta fiind singurul care va răspunde pentru conținutul lor, inclusiv în fața instanțelor judecătorești.

    Cap 4. Politică de publicare şi Drepturi de autor

            4.1 Toate textele publicate pe forumul poeziesipamflet.forumgratuit.ro aparţin autorilor textelor (membrilor) în afara cazului în care aceştia specifică altceva.
            4.2 poeziesipamflet.forumgratuit.ro nu îşi asumă nici o responsabilitate legată de provenienţa textelor trimise de membrii forumului.
            4.3 poeziesipamflet.forumgratuit.ro pedepseşte plagiatul prin excluderea de pe forum. În cazul în care depistaţi texte publicate aici care lezează în orice fel drepturile dumneavoastră sau ale altor persoane cunoscute sau necunoscute, vă rugăm să ne semnalaţi acest lucru, împreună cu informaţiile necesare pentru a putea verifica sesizarea dumneavoastră.
            4.4 Versiunea iniţială a textului este reţinută integral (titlu, conţinut şi data publicării iniţiale) şi nu poate fi modificată.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://poeziesipamflet.forumgratuit.ro
 
R E G U L A M E N T
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Poezie și Pamflet :: I M P O R T A N T :: R E G U L A M E N T-
Mergi direct la: